Ski

OM TILBUDET

Hovedmålet til skigruppa i Nedre Sigdal IF er å gi et tilbud til barn og unge hvor det viktigste er å ha det moro på ski.

Vi ønsker med tilbudet vårt og skape skiglede, mestring og at barn og unge lærer seg grunnleggende skiteknikk og basisferdigheter.

Vi har også et tilbud til de som ønsker og trene mer og satse aktivt på langrenn.

I sesongen 2020-2021 er vi inndelt i 3 grupper.

Rekruttgruppa er et tilbud til de yngste og her fokuseres det på leik, mestring og det å ha det moro ute med ski på beina. Trenere her er Anders Backe, Anders Vinnord og Bjørn Solum.

Mellomgruppa består av 4 løpere som satser aktivt på langrenn og er i alderen 13-15 år. Denne gjengen går skirenn og de trenes av Kristen Aaby.

Junior/seniorgruppa består av 2 aktive juniorer som satser aktivt på langrenn og  deltar i lokale renn, Oslofjord Cup og Junior – NM. I perioder er det opptil 6-8 juniorer / seniorer som er med og trener i denne gruppa. Trener for junior / senior gruppa er Berit Grønhovd Wiersdalen.

Skigruppa i Nedre Sigdal IF har også et tilbud hver mandag fra januar til litt ute mars. Nerstadtrimmen / Telenorkarusellen er en tradisjon vi har hatt i Nedre Sigdal IF i snart 50 år. Her kan alle som vil gå en runde eller flere rundt fotballbanen eller i lysløypa på ski uten tidtaking. Man får startnummer, betaler 20 ,- kr. pr gang eller 100,- for alle gangene og det er premier til alle.

Vi ønsker nye medlemmer velkommen til Nedre Sigdal IF og skigruppa!

GENERALSPONSOR

VÅRE LAG

I sesongen 2020-2021 er vi inndelt i 3 grupper.

HOVEDSPONSOR

VÅRE TRENERE