Gratis aktivitetsdag for HELE Sigdal 28. oktober

Skigruppa i Nedre Sigdal IF har gleden av å invitere HELE Sigdal til utendørs aktivitetsdag på Nerstad lørdag 28. oktober kl. 10-14.

Skigruppa i NSIF inviterer til en dag med samhold og idrettsglede, ingen øvre eller nedre aldersgrense. Du trenger ikke være medlem av verken NSIF eller noe annet idrettslag, så lenge du bor i Sigdal.

Det kommer instruktører og aktivitetsledere, det blir servering av mat og drikke, og alt er GRATIS!

Har du noen gang drømt å prøve rulleski? Eller ser det gøy ut med orientering? Kanskje du har lyst på noen tips til sykling? Vil du teste ballspill som håndball, fotball eller prøve vår nye lille hoppbakke?

Registrering fra kl. 09.30. Alle som registrerer seg er med i trekningen av mange flotte premier! Ingen forhåndspåmelding nødvendig.

Sted: Nerstad, utenfor Sigdalshallen.

Dette kan du bli med på:

Felles 15 min leik og moro i regi av profesjonell instruktør Einar Aabrekk fra Skiforbundet. Det starter presis kl. 10.00!

Inndeling i grupper hvor du kan prøve:

Stjerneorientering ved orienteringsgruppa

Håndballmoro ved håndballgruppa

Fotballmoro ved fotballgruppa

Skihopping ved Anders Backe

Rulleski-leik ved Einar Aabrekk

Alt er gratis og foregår utendørs.

Gratis wienerpølser (svin og kylling) i lompe eller brød, varm og kald saft, kaffe og sjokoladekake til alle som kommer. Fyr i bålpanna, musikk på høyttalerne og god stemning!
Alt foregår utendørs, uansett vær, så kle deg godt!

Ta med skisko og sykkelhjelm om du har, hvis ikke får du låne av oss.

Spørsmål?

Ta kontakt med leder i skigruppa Berit Wiersdalen, tlf. 908 87 521 / berit@skyliholt.no

NB! Det vil bli laget film og tatt bilder på denne aktivitetsdagen. Om du eller dine barn kommer og ikke ønsker å være avbildet, send oss en melding så passer vi på det!