Minneord – Hans Langer Werp

MINNEORD – HANS LANGER WERP

22.5.1947-20.04.2023

Det var med stor sorg vi mottok budskapet om Hans Langer Werp (1947 -2023) sitt dødsfall.

I det meste av sitt yrkesaktive liv jobba Werp som journalist. Først i Drammensavisa, Fremtiden og etter det noen år i Bygdeposten til han gikk av med pensjon i 2010. Etter at han pensjonerte seg brukte han mye av sin tid på orientering og langrenn. Han hjalp oss i Nedre Sigdal IF med og holde orienterings sporten i gang ved å tegne kart og tilrettelegge for turorienteringa i klubben. Han gav uttrykk for at han hadde et spesielt godt øye til Nedre Sigdal IF. I 2014 gav han ut boka om vår storhopper Erling Kroken.

De siste åra fikk han en profil på Facebook hvor han hadde daglige oppdateringer på noe han kalte «Hansestua Magazine». Der fikk han til fulle brukt sin eminente fortellerkunst gjennom tastaturet. Han hadde en egen evne til å se verden fra et skråblikk, og formidla det på en underholdende måte som bare han kunne. For mange var det å lese hans betraktninger en god start på dagen.

Sjøl om Hans hadde fysiske utfordringer, så han alltid fremover og gleda seg til det som skulle komme. Om vinteren så han fram mot helgene og langrennsendinger på fjernsyn, og nå mot våren var det orienteringssesongen og turorienteringa han gleda seg til. For Werpen hadde alle årstider noe spesielt ved seg.

Hans Langer Werp hadde mye ugjort, men vi i Nedre Sigdal IF vil også si tusen takk for alt han gjorde.

Hvil i fred fra oss i Nedre Sigdal IF.


1.5.2023

Kristen Aaby