Omatt! Gjenbrukstilbud

Vi i Nedre Sigdal IF setter pris på at våre medlemmer vil bruke klubbkolleksjonen vår til trening og fritid. Men rett som det er så blir klea for små! Men de kan jo fint brukes omatt (brukes igjen) av andre. Vi starter derfor opp med en liten sjøldrivi bruktbutikk. Vi setter pris på om det er ett plagg av vår CRAFT-kolleksjon (fra 2020-).

Har du ett Nedre Sigdal plagg som du vil selge? Heng da ett rent plagg her på stativet som står utenfor møterommet opp trappa i Sigdalshallen, fest på en lapp med prisen du ønsker, ditt navn/selger og ett VIPPS nummer.
Vil du kjøpe ett plagg som er til salgs? Prøv det på( bruk gjerne garderoben)- VIPPS prisen til selger, og du er den nye eieren av ett Nedre-plagg.

Du har sjøl ansvar for plagg du henger her til salgs- og hvis det ikke blir solgt må du hente det igjen! Dette er ett prøveprosjekt, så viktig at «reglene» rundt bruken av «Omatt» blir fulgt.

HER I «OMATT» ER DET BARE MULIG Å SELGE NEDRE SIGDAL PLAGG! Hvis du har andre ting som kan brukes om igjen, men som du vil gi bort, så har Sigdal Kommune «Gjenbrukskroken» i Prestfoss sentrum som vi anbefaler sterkt!
Kikk veldig gjerne rundt på nettsiden hvis du vil bli bedre kjent med klubben vår. Her finner du også informasjon og bilder av vår nåværende klubbkolleksjon.

Hvis du spørsmål rundt «OMATT i Nedre Sigdal IF» ta kontakt med; Julie H. Bye, Katja M.R. Wærsted, Ida Sandsbråten eller Live F.Skatvedt.