Sigdalsmesterskap 7’er fotball 2024

Er du klar for Sigdalsmesterskap i 7’er fotball 2024? Større og bedre!

17. august gjentar vi fjorårets fotballhappening i bygda og rigger Prestfoss stadion for fotball, beinharde ultralokaloppgjør, god underholdning, strekk og moro!

Vi lærte mye etter i fjor og gjør noen endringer for årets arrangement. Vi setter opp egen dameklasse og håper på 4 damelag! I tillegg så lytter vi på tilbakemeldingene og lover kortere kamper og større pokaler!

I herreklasen håper vi på 8 lag også i år. Her er det plass til alle spillere og vi så vel i fjor at det ikke var en ulempe med stor tropp!

Hvem kan spille?

Jo, er du født i 2008 eller tidligere er du gammel nok, ingen øvre aldersgrense.

Du må ha en tilknytning til Sigdal for å spille. Så er du Sigdøling, innflytter, utflytter, har du hytte her, spiller eller har spilt på NSIF, SSK, Eggedal, ØSI, Stjerna eller andre klubber, har slekt her eller klarer å overbevise juryen om at akkurat DU er kvalifisert, så er du spilleklar!

Fjorårets lag i herreklassen var: Sigdal United, Manvik/Bekken, Rabben Syd, Rabben Nord, Prestfoss, Utibygda, Nedre Eggedal og Eggedal.

Klarer vi de samme lagene i år eller blir det nye konstellasjoner? Det er opp til dere! Noen ønsker kanskje revansje fra fjorårets turnering der Nedre Eggedal stakk av med seieren!

I dameklassen prøver vi så godt vi lar det gjøre å dele inn bygda i fire geografiske soner og lager kamptropper deretter.

Vi ønsker at ALLE som ønsker å spille melder seg på individuelt slik at vi får en oversikt og kan få satt opp lag, både de som spilte i fjor og de som er klare i år 😊

Påmelding:
til Christian Haugen, sms 92635504 eller en melding på FB.

Som i fjor satser vi selvfølgelig på bankett etter at Sigdalsmesterne er kåret!

Når det nærmer seg vil det som i fjor bli gruppetrekning, presentasjon av tropper etc.

Etter den overveldende interessen som vi ble tatt litt på senga av i fjor så ønsker vi å være i forkant for å legge best mulig til rette for både spillere og publikum. Så om du har lyst til å bidra med noe så setter vi STOR pris på det. Det kan være en kioskvakt, vaffelrøre, rigging til bankett eller annet. Ta kontakt med Christian om du vil være med!

Og er det noe du lurer på som vi ikke har skrevet noe om, bare spør! Det er ikke sikkert vi har tenkt på alt 😉

Nå oppfordrer vi alle til å snakke sammen, verve spillere, legg inn ei økt eller to med ball i løpet av sommeren og så gleder vi oss stort til 17. august på Prestfoss stadion!