Stolpejakt på Haglebu

Bli med på stolpejakt på Haglebu lørdag 10. og søndag 11. juli!

Hva er stolpejakt?

Stolpejakten er et folkehelsetiltak, hvor alle kan bli spreke i sitt eget nærmiljø. På Haglebu er det nå plassert ut 70 stolper som det er om å gjøre å finne og registrere. Du kan enten registrere på papir, på nettsiden eller via app.

Stolpejakten har som mål å aktivisere alle – både unge og gamle; inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere, eller de som rett og slett ønsker å bli bedre kjent et sted.

Stolpejakten er et gratis tilbud.

Stolpene på Haglebu ligger på 800-1030 moh. og er et skikkelig fjellgeitkart! Over 30 av stolpene er plassert over 900 høydemeter. Runden rundt Haglebuvannet er enkel og passer for alle.

Konkurranser du kan delta i

Er du med på Stolpejakten, kan du delta i tre konkurranser:

1: Fullfør kartet – det trekkes premier blant alle som har fullført hele kartet.

2: Fullfør grønne stolper – det trekkes ut premie blant alle som har fullført de grønne stolpene

3: Fotokonkurranse – ta et bilde fra stolpejakten på Haglebu og legg ut på instagram med #stolpejaktenhaglebu og tag @haglebu_DA

Langtur til alle stolpene lørdag 10. juli

Tar du utfordringen? Bli med turistvert Arvid på en skikkelig langtur og et forsøk på å ta alle de 70 stolpene på én dag!

Turen går først opp til Bergshammeren, rundt Seteråsen, opp Haglebunatten, rundt vannet og så rundt Haglebu Skisenter.

Dette er en tur som passer for alle sprekinger som har lyst til å være med på en felles løpetur. Du bestemmer selv hvor lang turen blir, og det vil være mulig å hoppe av turen når som helst.

Møt opp ved Haglebu Feriesenter kl. 10.00. Ta med sekk med mat og drikke, vindjakke og fulladet telefon. Det anbefales også å ta med Powerbank for lading av telefonen underveis.

Last ned appen og opprett bruker på forhånd.

Rundt vannet med familien søndag 11. juli

Bli med turistvert Arvid på stolpejakt rundt Haglebuvannet! Dette er en tur for alle – unge, eldre og familier. Oppmøte ved Haglebu Feriesenter kl. 11.00.

Ta med sekk med mat og drikke, vindjakke og fulladet telefon. Ta gjerne også med Powerbank.

Last ned appen og opprett bruker på forhånd. Om du synes det er vanskelig, kan du også møte opp litt tidligere på søndag og få hjelp til dette.

PS: Er du registrert på stolpejakten lørdag og søndag, får du 20 % ved kjøp av mat hos Haglebu Fjellstue denne helgen.